Thomas Bach a fost reales președinte al Comitetului Internațional Olimpic!

Data: 11 martie 2021, 15:32 | Autor: Nănuț Mădălina

Thomas Bach a fost reales președinte al Comitetului Internațional Olimpic!

La cea de a 137-a Sesiune CIO, desfășurată on-line, Thomas Bach a fost reales președinte al forului olimpic pentru următorii 4 ani. Bach a fost singurul candidat și a primit 93 de voturi, unul împotrivă și 4 abțineri.

Thomas Bach, 66 de ani, campion olimpic la floretă la JO Montreal 1976, avocat de profesie, este al 9-lea președinte CIO. El a fost ales în funcție în 2013 și va servi Mișcării Olimpice Internaționale până în 2025.

”Vă mulțumesc din suflet pentru acest vot copleșitor, plin de încredere!”, a spus Bach. „Pentru mine acest lucru este și mai copleșitor având în vedere numeroasele reforme și decizii dificile pe care a trebuit să le luăm și care ne-au afectat pe toți. Am vrut să fiu președinte pentru voi toți și așa voi continua până la finalul celui de al doilea și ultimul meu mandat. Ușa, urechile și inima mea rămân deschise pentru fiecare dintre voi. Sper că mă pot baza pe angajamentul, dăruirea și prietenia voastră în următorii patru ani!”

Thomas Bach a devenit membru CIO la 37 de ani și a fost 11 ani vicepreședinte al CIO. Este primul președinte CIO ales în funcție prin vot online.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!