Volei masculin: Tricolorii se pregătesc intensiv pentru Universiada de vară din Taiwan

Data: 3 august 2017, 22:07 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa Națională de volei masculin a României s-a reunit zilele trecute la Craiova pentru a pregăti participarea la una dintre cele mai importante competiții ce îi vizează pe tinerii sportivi, Universiada de vară.

A 29-a ediție a ”Summer Universiade” va avea loc în perioada 19-30 august în Taipei, Capitala Taiwanului, România urmând a fi reprezentată de jucători din 11 ramuri sportive.

În urma tragerii la sorți Echipa Națională Universitară de volei a României a fost repartizată în Grupa C de calificare alături de alte 5 formații: Rusia, Chile, Cehia, Australia și Hong Kong.

Sub îndrumarea antrenorilor Dănuț Pascu și Ovidiu Macarie cei 12 voleibaliști convocați în Lotul României se pregătesc intensiv în Sala Polivalentă din Craiova și speră că vor face o figură bună în competiție.

”Pregătirea decurge în parametrii normali. Băieții sunt motivați, se angajează la efort, răspund la comenzi. Se simte tinerețea lotului, iar atmosfera este una bună.  Toți sunt nerăbdători să participe la o competiție de așa anvergură”, a declarat antrenorul Echipei Naționale, Dănuț Pascu, pentru site-ul 007sport.

Înainte de plecarea către Taiwan tricolorii vor disputa 2 partide de pregătire în compania formației CSA Steaua București. Meciurile vor avea loc în datele de  14 și 15 iulie, la București.

Echipa Națională a României este alcătuită din:

Ridicători:

Georgescu Andrei

Dumitru Claudiu

Centri:

Olteanu Răzvan

Vologa Robert

Mocanu Codrin

Secunzi:

Suson Silviu

Bălean Rareș

Miron Cătălin

Iftimie Marius

Fals:

Matei Ciprian

Bontea Gabriel

Libero

Cămui Paul

Antrenor principal: Dănuț Pascu

Antrenor secund: Macarie Ovidiu

Maseur: Mirel Popa

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!